Litter A – yksi vee

Kurittomien perhe kasvoi tasan vuosi sitten 30.4.2012 kuudella suloisella bobbarilla. Marski ja Simppu saivat neljä poikaa ja kaksi tyttöä. Kuriilien Bobtail -rodulle pentueen koko on jo iso, mutta nykymaailmassa, josta ei ruokaa ja hoitoa puutu, kissat ”uskaltavat” pyöräyttää normaalia isompiakin pentueita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tervetuloa maailmaan!

Pennut olivat touhukkaita ja nautimme joka ikisestä hetkestä ihanien palleroiden kasvaessa. Simppu oli aivan erinomainen emo ja kaikki pennut löysivät uuden rakastavan kodin. Uudet omistajat ovat kehuneet niitä sosiaalisiksi ja erittäin ihmisrakkaiksi yksilöiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuriton-pentue skarppina kuvassa (yksi pentu puuttuu tärkeämpien asioiden mentyä edelle)

Vuosi on vierähtänyt nopeasti. Osan kasvateistamme olemme tavanneet kissanäyttelyiden merkeissä vieraillessamme niiden luona ja osa on käynyt moikkaamassa meitä.

Kuriton Ace Ventura eli ”Venni” (KBL n 09 24 = Kuriilien Bobtail pitkäkarvainen ruskeatäplikäs valkoisella) on pentueen esikoinen ja asuu tätä nykyä Kuopiossa. Venni on varsinainen hurmuri ja omistajiensa silmäterä.

Kuriton Ace Ventura "Venni" 2 kk

Kuriton Ace Ventura ”Venni” 2 kk

Tapasimme Vennin Kuopion näyttelyssä huhtikuussa 2013. Poika pärjäsi hienosti ja pääsi tuomarin parhaan valintaan, jossa tiukan kisan jälkeen tuli hienosti toiseksi viidestä uroksesta. Onnittelemme Venniä hienosta saavutuksesta ensimmäisessä näyttelyssään!

20130413_litter A_Ace Ventura 11 kk

Venni (11 kk) tuomarin pöydällä Kuopion näyttelyssä 13.4.2013

Toisena maailmaan putkahti tyttönen nimeltä Kuriton Algebra eli ”Muru” (KBL f 24 = Kuriilien Bobtail pitkäkarvainen kilpikonnatäplikäs).

Muru kasvatuskodissaan (3 kk)

Muru kasvatuskodissaan (3 kk)

Muru on varsinainen kaunotar ja asuu Helsingissä Lilldale’s -nimisen kissalan suojissa. Murun näyttelyura on lähtenyt mukavasti käyntiin ja heti ensimmäisessä näyttelyssä tammikuussa 2013 neitokainen nappasi tuomarin parhaan -palkinnon nuorten luokassa.

Muru (9 kk) Lahden näyttelyssä 19.1.2013

Muru (9 kk) Lahden näyttelyssä 19.1.2013

Ihana lyhytkarvainen poitsu Kuriton Apollo ”Ape” syntyi kolmantena. Poika on KBS n 24 eli Kuriilien Bobtail lyhytkarvainen ruskeatäplikäs. Ape asuu Joensuussa kaverinaan maatiaiskissa Lyyti.

Ape poika 2 kk

Ape-poika 2 kk

Ape on halittava nalle, joka omaa ihanan luonteen. Lyyti-neiti adoptoi Apen heti kättelyssä ja pitää siitä huolta emon ottein. Ape osaa totta kai ottaa tilanteesta irti täyden hyödyn.

Ape (9 kk) Joensuun Noljakassa

Ape (9 kk) Joensuussa

Toinen pentueen tyttö sai nimen Kuriton Aprilia eli ”Lili”. Lili on lyhytkarvainen Kuriilien Bobtail kilpikonnatabby (KBS f 22). Neidillä on erittäin kaunis kuviointi turkissa ja olemukseltaan se muistuttaa paljon Simppu-emoaan (Rakushka Island Julapp).

Lili (8 kk) poseera kameralle

Lili (3 kk) poseera kameralle

Lili asuu Siilinjärvellä Ville -nimisen pojan kaverina. Villen mukaan Lili on maailman paras kissa, joka osaa monia ihmeellisiä temppuja, joita kissojen ei odottaisi osaavan.

Lili isona tyttönä (11 kk)

Lili isona tyttönä (11 kk)

Seuraavana pentueeseen syntyi poika, joka sai nimen Kuriton Aviator eli ”Taavi”. Taavin asuinpaikkana toimii Lappeenranta ja se on KBL n 09 24 (Kuriilien Bobtail pitkäkarvainen ruskeatäplikäs valkoisella).

Taavi pienenä poikana (2 kk)

Taavi pienenä poikana (2 kk)

Poika on hyvin komea pitkine viiksineen. Omistajan mukaan Taavi on varsinainen energiapakkaus, jolle oma ”ihmisäiti” on kaikki kaikessa.

Taavi jouluna 2012 (8 kk) Kontiolahdella

Taavi jouluna 2012 (8 kk) vierailullaan Kontiolahdessa

Viimeisenä pentueeseen syntyi Kuriton Apricot ”Api” (KBL n 24 eli pitkäkarvainen Kuriilien Bobtail ruskeatäplikäs). Api asuu Espoossa Hassunhauska -kissalassa. Pentueen kuopus on luonteeltaan erittäin rauhallinen ja varsinainen herrasmies.

Api 3 kk

Api 3 kk

Api on nuoresta iästään huolimatta ennättänyt tehdä jo melko paljon kaikenlaista: näyttelyuralla on tullut hienoja Best in Show -palkintoja ja myös oman perheen perustaminen on ollut jo ajankohtaista. Keväällä 2013 pojasta tuli viiden hassunhauskan bobbarin isä.

Api (9 kk) Lahden näyttelyssä 20.1.2013

Api (9 kk) Lahden näyttelyssä 20.1.2013

Kiitokset kaikille kasvattiemme omistajille hyvästä hoidosta ja siitä, että olette tarjonneet heille rakastavan kodin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s